Program for 2021 lanseres i august!

Nytfestivalen er en feiring av vår seksualitet, seksuelt mangfold og mangfoldig nytelse. Den er forebyggende mot #metoo, med fokus på alt som er gøy og lovlig, og bidrar til å sette positiv seksualitet på den offentlige dagsorden, redusere tabuer og skape åpenhet rundt seksualitetens mangfold.
3
dager
25
arrangementer
80
bidragsytere
kunnskap

Øk din kunnskap og din nytelse! Oppdater din kunnskap fra de fremste fagfolk innenfor et bredt spekter av temaer.

inspirasjon

På foredragene og workshopene får du et vell av konkret kunnskap du kan teste hjemme – kom og la deg inspirere!

Utfordringer

Utfordre dine holdninger og tankemønstre omkring seksualitet, kanskje oppdager du nye rom?

Nytfestivalens bidragsytere

Disse kan du møte på Nytfestivalen i 2021, oppdateres fortløpende!

Nytfestivalens program 2021

Festivalen legges opp litt annerledes i år med bolker a ca. 1,5 t, og man kan kjøpe billett til hvert enkelt arrangement. Dette vil gjøre eventuelle smitteverntiltak lettere. Arrangementer legges ut fortløpende ettersom de blir klare!
Fagdag
Kommende
november 12, 2021
Velkommen til fagdag om positiv seksualitet og seksuell helse for ansatte, studenter og undervisere i helse- og omsorgssektoren, og andre interesserte. Du kan delta på Litteraturhuset i Oslo, eller online.

Nytfestivalen sted

Foredrag, panelsamtaler og grupper foregår på Litteraturhuset i Oslo. Workshops foregår på Arkitektenes hus, 6 min. gange unna.
Litteraturhuset i Oslo
Litteraturhuset i Oslo er en nasjonal arena for litteratur, kultur og debatt.Vi Vi ønsker at festivalen skal være tilgjengelig for alle. Litteraturhuset er tilrettelagt for rullestol. Det er teleslynge i Wergelandssalen, og vi jobber for å få dette i de andre rommene vi skal bruke. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!
Arkitektenes hus
Arkitektenes hus i Josefines gate 32/34 har en stor sal på 130 m2 der vi vil ha workshops. Toaletter og garderobe ligger i kjelleretasje uten heis. Det er en kort trapp, men kjelleretasjen er desverre ikke tilgjengelig med rullestol. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

Vil du være frivillig?

Vær med å skape tidenes beste festival! Vil du være med i planleggingen, med kommunikasjon, markedsføring eller annet ta kontakt til post@nytfestivalen.no. Frivillige til selve festivalhelgen rekrutterer vi i september-oktober.

Spørsmål og svar

Med ledsagerbevis kan du ha med ledsager gratis. Ledsageren må ha egen billett, du finner dette som en egen kategori på TicketCo.

Alle skal få mulighet til å delta på en workshop eller to uansett når de kjøper billett, derfor må vi "rasjonere". Hvis det er ledige plasser når festivalen starter blir det mulig å sette seg opp på disse.

Arrangementer merket (S) i programmet strømmes direkte. Om du har kjøpt ordinært helgepass eller strømmepass vil du få tilsendt lenken til strømmesendingen hver dag før sendingen begynner. Det er ikke opptak, så arrangementene må ses i sanntid.

Arrangementer merket (S) i programmet strømmes direkte. Om du har kjøpt ordinært helgepass eller strømmepass vil du få tilsendt lenken til strømmesendingen hver dag før sendingen begynner. Det er ikke opptak, så arrangementene må ses i sanntid.

Vårt hovedtiltak: Nytfestivalen foregår kun online for deltagerne!

For bidragsytere som skal strømme fra Litteraturhuset forholder vi oss selvfølgelig til de offentlige gjeldende retningsnlinjene for Oslo.

På Litteraturhuset er det håndsprit-dispenser ved hvert rom, og kontaktflater blir vasket mellom hvert arrangement. Vi vil så langt som mulig tilrettelegge for at  inn- og utgang til arrangementer foregår gjennom ulike dører og vi deler ut og oppfordrer alle til å bruk munnbind når de går mellom lokalene.

Nytfestivalen 2021 er støttet av
Helsedirektoratets logo
Logo Fritt ord
Våre sponsorer