Mer nytelse for enda flere

nytelse med penis

Har du en penis? Har du tenkt på hvordan det ville være om du ikke lenger klarte å tilfredsstille deg selv seksuelt? Kanskje en sykdom eller skade gjorde at du ikke klarte bruke hendene som før. Eller tenk deg at du sitter i godstolen med VR-briller og headset, gir deg helt hen til opplevelsen og føler skuespillerens bevegelser på din egen kropp – uten at du selv beveger en finger!

Selskapet ohdoki lanserte denne måneden et etterlengtet tilbehør til sin runkemaskin Handy. På bakgrunn av etterspørsel fra sine kunder har de laget et stativ for Handy som kan festes på bordplaten.

I denne Nytcaféen får du møte Jens Petter Wilhelmsen, en av gründerne bak Handy. Vi skal snakke om gründereventyret som nå gjør internasjonal suksess, om mulighetene med deres nye handsfree, om sextech og planer for fremtiden. Handy er også sponsor av Nytfestivalen 2023.

Har du spørsmål du vil vi skal ta opp? Send dem inn anonymt her.

Arrangementes sendes direkte på vår Facebook-side (lenken fungerer når sendingen starter) og Youtubekanal, og blir også liggende så du kan se/høre når du vil.

Arrangementsdetaljer
Arrangementsdetaljer