Lotte Pia Stenfors

Lotte Pia Stenfors

Lotte Pia Stenfors er fra København. Fra et liv som veterinær og forsker endret hun retning og gikk inn i å studere kroppsfokuserte terapiformer. Hennes sertifiseringer og kurs omfatter somatisk sexologi (tantrabehandling, grensearbeid), YoniMapping (genitalterapi med mer), og Relations- og tilknytningscoach (relasjoner og nervesystem), traumeheling, nervesystemnerding, danseterapi pluss allverdens.

Hun jobber både 1:1 med klienter (på skjerm og i samme rom), og gir workshops og foredrag. Særlig har hun hjerte for sine kurs i grenser og behov, hvordan jobbe med nervesystemet sitt, og i magedans og kroppsbevissthet. Lotte er levende interessert og nerd på vårt forhold til intimitet, seksualitet, nærhet, og snakker og skriver om det ofte og ivrig. Hun begynte podcasten Lyden af nærhed (på dansk) i år. Hun er opptatt av vårt forhold til vår egen og andres kropp, til tilknytning og nervesystemspor, traumer, berøring, livsglede, nervesystemet og hvordan kroppen vår “leser” verden og dermed farger hvordan vi har det, og kan være nærværende.

Naturlig kroppskontakt, berøring og seksualitet er vesentlig for henne, og forståelsen av hvor mye det betyr, ble større da hun i flere år var alvorlig syk og jobbet hardt med å gjenerobre sin egen kropp og dens livsglede og uttrykk, selve intimiteten med å være levende og sanselig. Det er en utforskning som fortsetter. Hennes bearbeiding av egne dype traumer gir en egen følsomhet og dypt kroppslig viten. “Jeg er alltid på kurs om alt mulig – en sanselig geek”.

Om foredragsholder
  • tittel
    Relasjons- og tilknytningscoach, YoniMappingterapeut