Lotte Pia Stenfors

Lotte Pia Stenfors

Lotte Pia Stenfors er fra København. Fra et liv som veterinær og forsker endret hun retning og begynte å studere kroppsfokuserte terapiformer. Hennes sertifiseringer og kurs omfatter somatisk sexologi (tantrabehandling, vekt på grensearbeid), YoniMapping (genitalterapi), og relations- og tilknytningscoach (relasjoner og nervesystem), traumeheling, nervesystemregulering og danseterapi.

Hun tar klienter, gir workshops og holder foredrag. Særlig har hun hjerte for sine kurs i grenser og behov, hvordan jobbe med nervesystemet sitt og i magedans og kroppsbevissthet.

Lotte er opptatt av forholdet vi har til vår egen og andres kropp, tilknytning og nervesystemspor, traumer, berøring, livsglede, og hvordan kroppen vår “leser” verden og dermed farger hvordan vi har det. Naturlig kroppskontakt, berøring og seksualitet er viktig, og forståelsen av hvor mye det betyr har blitt større gjennom mange år med alvorlig sykdom. Hennes bearbeiding av egne dype traumer har gitt henne en egen følsomhet og dypt kroppslig viten. “Jeg er alltid på kurs om alt mulig – en sanselig geek”. Hun lager podcasten Lyden af nærhed (dansk) om disse temaene, hjemme fra kjøkkenbordet.

Om foredragsholder
  • organisasjon
    Mer liv i livet terapi og kurs
  • tittel
    Terapeut og underviser