Vil du være med å skape Nytfestivalen 2020?

Vi søker nye medlemmer til prosjektgruppa!

NYT nasjonal festival for positiv seksualitet arrangeres i 2020 for tredje året på Litteraturhuset i Oslo. Vi vil bidra til et mer sexpositivt samfunn, med mer nytelse og bedre livskvalitet for folk flest. Dette gjør vi ved hjelp av kunnskap, åpenhet og samskaping. For å nå våre mål bygger vi et ambisiøst team av folk som planlegger og gjennomfører som helter!

Vil du være med å ta ansvar for planlegging og gjennomføring?

Vi ser etter (les mer ved å trykke på lenken):

I tillegg er vi på utkikk etter folk med fagkunnskap som kan bidra på mer begrensede områder, som

  • planlegging, ev. utvikling av ny nettside
  • teknisk bistand nettside
  • forbedre oss på sosiale medier
  • noe annet du tenker vi kunne trenge?

Hva tilbyr vi?
Du får arbeide sammen med et engasjert team, og bidra til et mer sexpositivt samfunn! Du får oppleve hvor gøy og lærerikt det er å arrangere festival, og hvor stor pris publikum setter på at vi gjør dette! Avhengig av hva du forplikter deg til og festivalens inntekter kan du få en avtalt andel som honorar. Du får selvfølgelig gratis adgang til Nytfestivalen, Nytcaféer og sosiale arrangementer.

Registrer din interesse her innen 1. mars! Vi oppfordrer folk av alle kjønn og aldre til å søke, og ønsker spesielt flere menn til teamet.

Nytfestivalen er basert på samskaping, med over 100 bidragsytere og frivillige som med sin kunnskap og sitt engasjement bidrar til å skape en helt unik festival publikum elsker. Basisen i Nytfestivalen er frivillig innsats, og vi er avhengige av støtte og spons i tillegg til billettinntektene.

Søk arrangement