Publikumsansvarlig

Oppgaver:

  • svare på henvendelser fra publikum i forkant av festivalen
  • lage plan for ivaretagelse av publikum under festivalen
  • ha ansvar for billettsalg
  • organisere påmelding til workshops
  • sende ut evaluering etter festivalen

Hvis ikke alt dette passer deg, så ta kontakt likevel – kanskje vi kan tilpasse stillingen.

Når og hvor: Fra nå og til og med festivalen 6.-8. november

Hvordan organiseres oppgavene?
Festivalsjefen og et kjerneteam er ansvarlige for planlegging og gjennomføring av festivalen. I tillegg har vi et utvidet festivalteam, med ansvarlige for mer begrensede oppgaver. Publikumsansvarlig være med i kjerneteamet eller festivalteamet – avhengig av gjensidige behov og ønsker.. Vi har møter etter behov, og regelmessige skypemøter. Du får selvfølgelig gratis adgang til Nytfestivalen, Nytcaféer og sosiale arrangementer.

Hva tilbyr vi?
Du får arbeide sammen med et engasjert team, og bidra til et mer sexpositivt samfunn! Du får oppleve hvor gøy og lærerikt det er å arrangere festival, og hvor stor pris publikum setter på at vi gjør dette! Avhengig av festivalens inntekter vil du få en avtalt andel som honorar. Du får selvfølgelig gratis adgang til Nytfestivalen, Nytcaféer og sosiale arrangementer.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter en engasjert, utadvendt og strukturert person. Det viktigste er at du er pliktoppfyllende og liker å jobbe med mennesker, og har du erfaring som frivillig eller med festivalarbeid er det et pluss.

Unge og gamle, alle kjønn oppfordres til å søke!

 

© NYTFESTIVALEN 2019