Vi lager magasin!

redaksjonen i Nytmagasinet

1. november gir vi ut tidenes første Nytmagasin! Det er så utrolig mye bra innhold på Nytfestivalen, tenk om vi kunne nå enda flere med enda mere kunnskap og inspirasjon!

Denne idéen ble til på vårparten. Festivalsjef Kjersti Helgeland kontaktet Cupido.no, som umiddelbart ble begeistret for idéen og kom med som erfaren samarbeidspartner. Redaksjonen er nå i full gang, mange tekster er bestilt og kreativiteten er på topp. 

Hva vil du finne i Nytmagasinet? Den røde tråden i magasinet er at god sex, nytelse og seksuell helse ikke kommer av seg selv. Det bør være like naturlig å søke kunnskap og inspirasjon om dette som om mat og trening! Og kunnskap, inspirasjon, undring og glede er det vi ønsker å gi deg. Magasinet passer for folk i alle aldre av alle kjønn og legninger.

Det aller meste av innholdet er planlagt, men er det noe du brenner for å skrive om, vil tipse oss om eller kanskje du lager erotisk kunst som du ønsker profilert i bladet, kontakt redaksjonen på post@nytfestivalen.no.

Redaksjonen består av festivalsjef Kjersti Helgeland (redaktør), designer June Kyong-Trondsen, daglig leder i Hverdag AS Petter Sommerfelt og siviløkonom Thomas Aronsen.

Nytmagasinet kan forhåndskjøpes fra 21. september. Det kommer både i papir- og nettversjon.

Søk arrangement