Er Nytfestivalen noe for meg?

Av og til får vi spørsmål om Nytfestivalen er for “vanlige” mennesker; heterofile, monogame folk som ikke er interessert i å utforske BDSM, tantra eller poly?

Det korte svaret er JA! Men for å utdype litt: Det er gjerne det spesielle som synes best, og som får mest omtale. På Nytfestivalen ønsker vi å favne bredt, og speile ulike seksuelle preferanser, alle normale men ikke alle like vanlige. Vi har arrangementer som handler om personlig seksualitet, seksualitet i relasjon og seksualitet i et samfunnsperspektiv. Det meste handler ikke om BDSM, tantra eller skeive. Det handler om det vi har felles. Om nytelse, intimitet, kropp, å kunne snakke om seksualitet, vår seksuelle historie, om adrenalin og smerte, utforsking og frykt. Om seksualitet som en del av livet.

Uansett hvordan du definerer deg selv seksuelt tror vi du kan finne kunnskap og praksis på Nytfestivalen som kan berike din seksualitet, din livskvalitet, du kan få kunnskap om hvordan ivareta relasjoner – og ikke minst kan du få kunnskap om andre som ikke er lik deg selv! Det kan være kjekt det óg

Søk arrangement