Velkommen til Nytcafé

Velkommen til årets første Nytcafe onsdag 23. januar kl. 17.00-18.30 i Skippergata 22!

Tema er kort og greit NYTELSE, og vi vIl snakke om bl.a.
– av- og påknapper, kjenner du dine?
– effekten av vaner og forventninger
– genital mapping, hva er det og hvordan kan de bidra til økt nytelse?
– utforsking av nytelse alene og med partner; konkrete tips, ideer og erfaringer
Og så blir det selvfølgelig en quiz 🙂 Kom alene, med venner eller partner, til en hyggelig og inspirerende kveld i nytelsens tegn! I cafeen får du kjøpt deilig økologisk mat.

Dette blir en samtale, med rom for kommentarer og spørsmål med:
Kjersti Helgeland, festivalsjef Nytfestivalen, kurs- og foredragsholder. Kjersti har en bred bakgrunn med bl.a. seksuell helse og seksualitetsundervisning og tantra, og hun elsker å snakke om seksualitet og nytelse.
Kristine Ekeberg Hellesjø, akupunktør, parterapeut og familieterapeut. Kristine studerer for tiden Somatisk Sexologi og er i sin avsluttende praksisperiode som Sexological Bodyworker ved Institute of Somatic Sexology, Australia.
Sexological Bodywork er en profesjonell tilnærming til somatisk seksualopplæring som jobber direkte med kroppens evne til å utvide sin erotiske kapasitet og menneskers ivaretakelse av seksuell helse.
Kristine er opptatt av hvordan evnen til å uttrykke grenser, gi samtykke og nysgjerrighet er viktige komponenter for menneskers potensiale til å oppleve økt nytelse, utvidet erotisk kapasitet og orgasmeevne.
Andy Bennett jobber ikke med seksualitet men er ganske opptatt av det likevel! Han har gått på noen kurs, er utforskende, nysgjerrig, nytende – og åpen. Andy har vært aktiv i “Guys on the edge” mens group i 3 år, og har en intensjon om å jobbe mye mer med mannesaker, særlig seksualitet. Han er kjæreste og samboer med Kjersti.

Inngang: kr. 60 med kort eller Vipps, studenter halv pris.

Vi jobber med å få til Nytcafé annenhver onsdag samme sted og tid utover våren med mange spennende temaer, så følg med. Har du ønsker, tips eller innspill til tema eller deltagere, send e-post til post@nytfestivalen.no.

Søk arrangement