Kom i kontakt med ditt indre jeg

Onsdag 6. februar: Kom i kontakt med ditt indre jeg

Velkommen til årets andre Nytcafé! Vi markerer Samefolkets dag med et gjensyn med søstrene Maré Helander og Astrid Ingebjørg Swart. På hver sin måte bruker de sin samiske bakgrunn i sitt arbeid. Hvis du gikk glipp av deres kraftfulle arrangement på Nytfestivalen har du sjansen nå!

Kom i kontakt med ditt indre jeg ved hjelp av trommereise, joik og teknikker som hjelper deg til å organisere tryggheten i deg som menneske.

Maré:
Når man er i balanse og har et trygt ståstedet i seg selv som menneske, så åpner man også lettere opp for nytelse og trygghet rundt sin egen seksualitet, og raushet med seg selv og i møte med partner. Mange voksne bærer på indre uro og stress, men det finnes gode teknikker som rydder bort tankestøy og som åpner opp for utforsking og seksuell utfoldelse. Vi har verktøyene i oss selv, det gjelder bare å ta de i bruk.

Astrid er samisk sjaman. -Kom i kontakt med ditt indre jeg-trommereisen kan ta deg med på oppdagelsesreise og skape en ny bevissthetsutvidelse. I den samiske tradisjonen var trommen et hjelpemiddel for å få svar på spørsmål, slik at indre bilder kan åpnes opp og skape nye former.

Det er viktig å komme vekk fra psykologiske sperrer og bindinger som begrenser evnen til nytelse. Trommereisen hjelper deg å komme i kontakt med deg selv og din urkraft. Når du kommer i kontakt med urkraften kan du bli kvitt følelsen av skyld og skam som tradisjonelt har vært knyttet til seksualitet. Når vi er i kontakt med urkraften og i tillegg etablerer nærvær til naturen blir det harmoni mellom det ytre og indre landskap. Trommereisen kan ta deg med på oppdagelsesreise og skape en ny bevissthetsutvidelse.

Varmt velkommen

Inngang: kr. 60 med kort eller Vipps, studenter halv pris.
Billetter: https://nytfestivalen.ticketco.events/no/nb/e/nytcaf_kom_i_kontakt_med_ditt_indre_jeg
Nytcafé arrangeres av NYTfestivalen, som vil arrangeres igjen i november 2019!

Søk arrangement