Strandkropp, sex og selvtillit

Tirsdag 4. juni kl. 1700-18.30 på Bruket, Schweigaards gate 34c
Hva har naturisme, tantra og kink til felles? Det er flere måter vi kan utfordre oss selv og våre tanker på, og utvide vår komfortsone! I denne samtalen deler vi våre erfaringer og tanker om hvordan vi har fått et bedre forhold til vår egen kropp og seksualitet. Hvilke opplevelser er det som bidrar til å definere oss, på godt og vondt? Hvordan kan vi utfordre de tankene og holdningene som ikke er sunne for oss? Og ikke minst – hvordan kan vi bruke denne sommeren til å til å elske vår perfekte uperfekte strandkropp som den er – og inspirere andre til det samme?

En samtale mellom:
Kjersti Helgeland
Kjersti har en gått en lang vei for å bli kjent med sin egen seksualitet og nytelse. Hun har alltid tenkt hun har hatt et godt forhold til egen kropp og seksualitet, men ante ikke at potensialet var så mye større. Kjersti er festivalsjef for Nytfestivalen, kurs- og foredragsholder.

Lynn Myrdal
Frem til hun var over 30 prøvde hun å gå i ett med tapeten. Skamfull over egen kropp og egen identitet. Nå 10 år senere er hun naturist, åpen om seksualitet i mediene og alt annet enn veggpryd. For henne har kink, poly og naturisme vært trygge, sunne og gode arenaer for å bygge selvtillit, og få et godt sexliv. Lynn er leder for PolyNorge og nestleder i SMil-Norge.

Morten Årstad
Født og oppvokst oslogutt før studier i medisin og psykologi tok ham utenlands der han lærte mer om kommunikasjon, nærhet, lyst og glede i helgene enn han lærte på skolebenken. Dette ledet til en reise i fotografi, selvutvikling, mannegrupper, BDSM, shibari og tantra. Han har startet et Polyamori-cafe-treff i Amsterdam, holdt workshop i Australia, Tyskland, Danmark, Sverige og i Norge. Med en brennende interesse for kontakt, bevissthet og nytelse jobber Morten i dag med utvalgte kunder som rådgiver, coach og holder kurs og privatsesjoner i kommunikasjon, nærhet, tantra og tau.

Søk arrangement