Gi deg hen – en sanselig workshop for par

Utsolgt!
Photo by Bruno Feitosa from Pexels

Velkommen til en dag med påfyll og inspirasjon for parforholdet! Etter fullbooket workshop med svært gode tilbakemeldinger i våres, inviterer Kjersti og Andy til en ny dag for å fylle opp den erotiske tanken.

Denne gangen vil vi utforske dynamikken i det å lede og det å gi seg hen. Begge deler er en kunst. Sannsynligvis er du flinkere til det ene enn det andre, men hvor bevisst er du denne dynamikken i hverdagen? Gjennom varierte og lekne øvelser vil vi utforske kommunikasjon, ledelse, hengivelse og polaritet – på en måte som er trygg for dere.
På denne workshopen vil dere gjennom praktiske øvelser få et større spekter å spille på, utforske nye måter for kommunikasjon og erotikk og kanskje oppdage nye sider ved hverandre.

Denne workshopen passer både for dere som aldri har vært på kurs om seksualitet og intimitet tidligere og dere som har noe erfaring fra lignende aktiviteter. Det er ingen nakenhet på workshopen, og for berøringsøvelsene kan dere velge om dere vil avdekke mere hud. Ta med pledd og laken, bind for øynene og et skjerf.

Vi forholder oss selvfølgelig til helsemyndighetenes råd og regler mht. koronasmitte. Man vil kun jobbe sammen med sin partner, med god avstand mellom hvert par. Det forutsettes at man er fullstendig symptomfri for deltagelse, og deltageravgiften vil derfor refunderes 100 % om man etter påmelding får symptomer og ikke kan delta, fram til kursdagen. Egen lunsj må medbringes.

PS!
Er du en mann som får forslag om å være med på dette av partneren din? Slapp av. Det betyr ikke nødvendigvis at hun tenker det er noe galt med forholdet eller at du gjør noe feil. Det kan faktisk være utrolig givende og spennende å være sammen med andre par i en slik setting, og sjansen er også god for at du kan plukke opp noen tips og inspirasjon. Jeg har aldri angret at jeg i forelskelsens rus lot meg lokke utpå.

hilsen Andy som har vært der selv 🙂

Har dere spørsmål? Kontakt Kjersti på tlf. 91548371 eller Andy på tlf. 92614337 /kjersti@sustainablepassions.com.

Pris kr. 950 per par – få plasser!
Om dere er flere enn to i en relasjon som ønsker å komme sammen, ta kontakt med post@nytfestivalen.

Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  september 5, 2020 11:00
 • sluttdato
  september 5, 2020 16:00
 • Status
  Avsluttet
Kjersti Helgeland
Kjersti Helgeland
kurs- og foredragsholder
Sustainable Passions
Workshop for par
950

Billetten gjelder et par.

Ta med et teppe og et laken, drikkeflaske, lunsj og skrivesaker.

Skriv en kommentar
Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  september 5, 2020 11:00
 • sluttdato
  september 5, 2020 16:00
 • Status
  Avsluttet