Sunne, levende grenser åpner for nærhet

hånd som holder kompass

En praktisk introduksjon til grenser og behov. Hender det at du mister deg selv litt, eller kontakten med deg selv i samspill med andre, særlig i nære forhold? Eller at det er vanskelig å egentlig kjenne hva du vil før etterpå? Vanskelig å vise det? Å finne veien til intimitet og nærhet i relasjoner innebærer å kunne kjenne seg selv mens ting foregår, kunne kjenne hva man vil og ikke vil. Kjenne impulser, følelser og stemninger. Det har vi ofte ikke lært, eller til og med avlært av ulike grunner. Workshopen er for deg som vil ha større kunnskap, bevissthet og noen praktiske redskaper til å kjenne og uttrykke ønsker, behov og grenser. 

Målene er å bygge opp mer indre fornemmelse og kunnskap rundt hva grenser er, hvordan de oppleves og hvordan det er mulig å trene på å kjenne og kommunisere dem på måter som øker muligheten for god landing hos begge.  

Lotte Pia Stenfors og hennes samarbeidspartner bruker både personlig erfaring og bred utdannelse innen feltet, både kroppslig og kognitivt. Alle mennesker har med seg opplevelser der grenser har vært overkjørt, og ofte i intimitet og seksualitet. Målet med denne workshopen er at deltagerne får økt innsikt i seg selv og noen praktiske redskaper til å begynne å bygge videre i eget liv. Gode, levende grenser er på mange måter “invitasjon til relasjon” (også med seg selv) og kan gi mulighet for friere utfoldelse i livet!

Bilde av Bakr Magrabi fra Pexels.

Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  november 14, 2021 11:00
 • sluttdato
  november 14, 2021 13:30
 • Status
  Avsluttet
Lotte Pia Stenfors
Terapeut og underviser
Mer liv i livet terapi og kurs
ordinær
219
student/honnør
169
Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  november 14, 2021 11:00
 • sluttdato
  november 14, 2021 13:30
 • Status
  Avsluttet