Kosekveld og Cuddle Puddle

Cuddle puddle

Velkommen til cuddle party onsdag 16. februar klokka 18:00. Fasilitatorer er Robert Hagala og Pål Bergman.
Lokalet er “Det Gule Glade Huset” nær Smestad T-bane.

I et cuddle party legger vi til rette for voksen affeksjon med en ikke-seksuell trygg atmosfære, hvor vi går til grunnspråket vi mennesker kommuniserer fra første sekund etter fødsel: berøring, varme og nærhet.

Aktiviteter vil inkludere en liten workshop med øvelser i verbalt samtykke, (kjenne og uttrykke JA og NEI), forsiktig oppvarming til berøring i små grupper, og til slutt en cuddle puddle (møljekos) hvor alle slapper av i en kosehaug på gulvet. Vi beholder klærne på, og det er alltid ok å ta vare på seg selv og si nei.

Vi ønsker at alle ankommer samtidig for å bevare en behagelig stemning, åpne plassen i lag og for å gå gjennom grenser og regler sammen.

Ta gjerne med litt frukt, snacks eller te som vi kan dele. Pris per person er 250 kroner. Ta kontakt hvis du har behov for redusert pris! Vipps eller kontant. Kun 12 plasser. Kom gjerne alene eller med en venn/partner. Arrangementet er rusfritt, og varer omlag 3-4 timer.

Adressen er Monolitveien 12, et gult hus. Ring på nederste ringeklokke.

Ha på behagelige klær. God personlig hygiene er viktig, kom nydusjet og helst uten sterke parfymer.
Mange av oss som kommer er ganske nye for dette konseptet, så la oss lage en trygg hensynsfull atmosfære for hverandre med masse kos og gøy.

Kontakt Robert Hagala (99246527) på privat melding eller SMS for spørsmål og påmelding.

PS: CuddleParty er et registrert traineropplegg. Fasilitatorene har ikke gått instruksjonskurs i CuddleParty.
Pål har fasilitert cuddlepuddles og dansejams i åresvis i Bergen.
Robert har fasilitert gong lydbad og private kosekvelder i Oslo.

Litt om rammer og hensyn her: cuddleparty.com/cuddle-party-rules/

Litt om Pål:
Danser, danseantropolog. Danset hele livet, er aller mest engasjert i tango queer. Fysisk nærhet som førstespråk. Begeistret for bevegelse, seremoni, berøring og kognisjon. Bruker ikke-voldelig kommunikasjon, TRE, øvelser til samtykke og assertiveness. Tror på at sunn voksen affeksjon kan være legende, ekspanderende, helseforebyggende, godt og inspirerende.
Glad i høytlesning for andre og chanting, deltatt i biodanza og fem rytmer.

Litt om Robert:
Har mange års erfaring med meditasjon, yoga og pustearbeid. Har gått kurs i blant annet mindfulness, sjamanisme og hvit tantra. Har en doktorgrad i astrofysikk. Spiller gong og holder lydmeditasjoner.
Har en holistisk interesse for forbindelsene mellom universet og individet, samfunnet og naturen, vitenskap og spiritualitet.

Arrangementsdetaljer
Arrangementsdetaljer