Kink og BDSM

høyhelet kvinnesko med helen på en gul banan

Velkommen til foredraget Dominans på ulike måter og Kink og samtalen BDSM – et univers av muligheter. Det er mange måter å ha sex på og mye forskjellig vi alle tenner på og liker. Her kan du bli bedre kjent med kink og BDSM. Det blir foredrag om dominans, etterfulgt av en panelsamtale om de mange fasettene som finnes innenfor kink og BDSM. Enten du er nysgjerrig, nybegynner eller erfaren vil det være noe for deg!

Arrangementet er gratis, men du må ha billett for å være sikret plass.

Dominans på ulike måter

Blir du tent av å ha kontroll over situasjonen eller partneren din? Har du noen gang vurdert å ta styringen og lede noen i et samtykkende rollespill? Da er dette foredraget med Aud Jektvik for deg. Det kan også være nyttig for de av oss som er nysgjerrige på BDSM generelt, eller som lurer på hvordan det ville vært å bli dominert. Du vil få informasjon om hva det går ut på, og ulike måter å dominere på. For eksempel dominans med og uten smertelek, sensuell dominans, og tips for både nybegynnere og erfarne. Det blir mulighet for å stille spørsmål og diskutere etter foredraget.

Kink og BDSM – et univers av muligheter

Kink og BDSM rommer et helt univers av muligheter, gleder og lek. Søte kjoler, rollespill, følelser som afrodisiakum, omsorg og mansjetter er bare en liten dråpe av det. Bli med på en samtale om kink utenfor stereotypiene. Kanskje vil du få deg en overraskelse, kanskje vil du finne inspirasjon, kanskje vil du få noen aha-opplevelser. Har du spørsmål til panelet? Du kan sende inn anonymt her: https://forms.gle/uVas6gZAJkLWFaDYA 

Foto: Deon Black on Letstalksex

Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  november 12, 2021 20:00
 • sluttdato
  november 12, 2021 21:30
 • Status
  Avsluttet
Aud Jektvik
Sosionom og sexologistudent
Snakk om seksualitet
Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  november 12, 2021 20:00
 • sluttdato
  november 12, 2021 21:30
 • Status
  Avsluttet