Synne Sanden

Synne Sanden

Synne Sanden er en ekspressiv kunstpopartist med fem soloalbum og to ep ́r bak seg. Hun har turnért i inn og utland og har samarbeidet med bl.a storheter som Thomas Dybdahl, Bugge Wesseltoft og Tord Gustavsen. Hennes siste og femte soloalbum Unfold, utgitt i februar 2023, har fått gode kritikker i inn og utland og hun har klart å etablere seg med sin egen signatur, med sin emosjonelle og nære formidling.

Hennes siste album Unfold handler om intimitet og seksualitet. Det handler om lengselen etter å åpne seg igjen, å skape trygghet der det har vært utrygghet og om å ta tilbake eierskapet over sin egen kropp og seksualitet. Albumet er en personlig beskrivelse av konsekvensene av destruktiv seksualitet, og om hvordan den sunne intimiteten kan virke helbredende. Albumet er en reise gjennom sårbarhet og sinne og inn i det vakre, lette og håpefulle. Albumet Unfold er komponert av artisten selv, og produsert av den anerkjente produsenten Lars Horntveth som har produsert for bl.a Susanne Sundfør, Aha, Kimbra og Fieh.

På Nytfestivalen kommer Synne Sanden for å snakke om hvordan hun, på sin egen måte, tok tilbake sin kropp og seksualitet og, for å spille låter fra albumet Unfold.

Om foredragsholder