Snakk om sex – en leken workshop for single

to personer i seng

Dater du, eller venter du på at det skal dukke opp en spesiell person i livet ditt? Eller kanskje du leter etter noen å dele intimitet, eller sex med? 

Vi vet at det å kunne snakke om seksualitet er grunnleggende både for et godt forhold og for god sex. Men vi vet også hvor lett det er å la seg rive med av spenning, kåthet og forelskelse, alt er rosa og deilig – inntil det ikke er det lenger. Og da kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne…

I denne workshopen vil vi utforske grenser, magefølelse, ønsker og begjær med en rekke lekne øvelser. Du vil få anledning til å tenke gjennom hva som er viktig for deg, øvelse i å uttrykke deg og kjenne etter hvordan det føles. Men du trenger ikke brette ut intime detaljer, og det vil (dessverre) ikke være fysisk kontakt mellom deltagerne.

Denne workshopen passer for alle uavhengig av kjønn, legning eller alder.

Vi forholder oss selvfølgelig til helsemyndighetenes råd og regler mht. koronasmitte. Det forutsettes at man er fullstendig symptomfri for deltagelse, og deltageravgiften vil derfor refunderes 100 % om man etter påmelding får symptomer og ikke kan delta, fram til kursdagen. Egen lunsj må medbringes.

Har dere spørsmål? Kontakt Kjersti på tlf. 91548371 eller Andy på tlf. 92614337 /kjersti@sustainablepassions.com.

Pris kr. 450 – kun 20 plasser!

Om oss:

Kjersti Helgeland er initiativtager og festivalsjef for Nytfestivalen, og kurs- og foredragsholder. Kjersti har en bred bakgrunn med bl.a. seksuell helse og seksualitetsundervisning og tantra, og hun elsker å snakke om seksualitet og nytelse.

Andy Bennett er også engasjert i Nytfestivalen men jobber ikke med seksualitet til daglig.  Han er ganske opptatt av det likevel, så han har gått på flere kurs, er utforskende, nysgjerrig, nytende – og åpen. Andy har vært aktiv i en mannegruppe i 4 år, og er opptatt av mannesaker, særlig seksualitet. Han er kjæreste og samboer med Kjersti.

Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  september 27, 2020 12:00
 • sluttdato
  september 27, 2020 16:00
 • Status
  Avsluttet
Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  september 27, 2020 12:00
 • sluttdato
  september 27, 2020 16:00
 • Status
  Avsluttet