Sexcafé a la Nyt

Skrift på fortauet: Passion led us here

Nytcafé arrangerer online sexcafé etter modell fra Sunnaas sykehus. 

På online sexcafé deltar sexolog Yvonne Dolonen sammen med arrangør Kjersti Helgeland. Samtalen foregår på zoom.

Online sexcafé er en uformell digital møteplass, der vi snakker om det som har med vår seksualitet å gjøre. Vi legger opp til samtaler med ulike tema, der vi kan diskutere sexrelaterte spørsmål på et generelt grunnlag. Det betyr at du ikke trenger å dele personlige meninger eller erfaringer, men du kan hvis du vil. Du kan også spille inn temaer du ønsker å snakke om.

Lurer du på  om du tør å melde deg på? Det skjønner vi, da sex er tabu for mange. Meld deg på så vil du oppdage at det går fint. Det stilles ingen krav til at du må si noe. 

Uansett kjønn, legning, alder eller partnerstatus er du hjertelig velkommen til en fredagskveld utenom det vanlige, gjerne med en kopp te eller et glass vin attåt. Vi gleder oss!

Maksimalt 12 deltagere.

Pris kr. 69, kjøp billett her.

Yvonne Dolonen jobber som erfaringskonsulent på Sunnaas, et rehabiliteringssykehus for mennesker med alvorlig skade eller sykdom. For å bli ansatt som erfaringskonsulent må du ha en skade selv, slik at du ut fra egen erfaring kan støtte og motivere pasienter. Yvonne fikk en skade i 1994, og har siden da vært rullestolbruker. 

I jobben som erfaringskonsulent snakket hun med mange om seksualitet, både pasientenes og sin egen. Etter hvert ble hun sulten på fagkunnskap. I 2015 begynte hun på videreutdanning i sexologi, og det er en av hennes beste avgjørelser i livet. Fra 2019 har hun også jobbet som sexolog på Sunnaas. Via eget foretak «Sexolog Dolonen», tilbyr hun foredrag for interesserte. 

Kjersti Helgeland er initiativtager og festivalsjef for Nytfestivalen, og kurs- og foredragsholder. Kjersti har en bred bakgrunn med bl.a. seksuell helse og seksualitetsundervisning og tantra, og hun elsker å snakke om seksualitet og nytelse.

Foto: Ian Schneider/Unsplash

Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  mars 5, 2021 19:00
 • sluttdato
  mars 5, 2021 20:30
 • Status
  Avsluttet
Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  mars 5, 2021 19:00
 • sluttdato
  mars 5, 2021 20:30
 • Status
  Avsluttet