Sex på ekte

sex på ekte, en palett

Velkommen til live Alfakrøll podcastinnspilling: Sex er lættis og sofasamtalen Mann for sin kuk.
Det bildet de fleste av oss har om hva sex er før vi får egen erfaring, stemmer sjelden med realitetene. Sex “på ekte” er ikke nødvendigvis romantisk eller sexy. Det kan være så mye mer! I disse to seansene skal vi få innblikk i hvordan sex “egentlig” er – eller kan være. Møt fem menn med kunnskap og erfaring som villig deler!

Sex er lættis

Sex kan være skummelt, flaut, keitete og vanskelig. I seksualundervisningen fokuseres det på infeksjoner, abort, overgrep og prevensjon. Sex i porno har en knirkefri reise til orgasme, uten prompelyder, leggkramper og hodekræsj i taklampa. “Sex er lættis” er en hyllest til de keitete, rare og kleine øyeblikkene i sex. Krøll med kondomer, prematur ejakulasjon, drikke- og tissepauser, svette og andre urepresenterte kuriositeter trenger sin plass i rampelyset. Veien fra keitete, rar og klein til humor på høyt nivå er kortere enn man tror. Sex er jo underholdning!

Live podcastinnspilling med Alfakrøll, med legestudentene Simon Ertzeid og Tobias Engen

Mann for sin kuk

Hvor godt lytter vi til kroppen vår og dens signaler? Hvordan står det til med mannens kroppslige autonomi, og evne til å sette grenser? Kan godt voksne menn ha skamfri sex med yngre personer? Hvordan kan man bygge opp igjen sexlivet etter en prostatakreftoperasjon? Er egentlig kukens stivhet så viktig for et godt sexliv? 

Dette og mer til vil vi utforske i samtale med Haakon Aars, lege, spesialist i psykiatri og samfunnsmedisin og klinisk sexologi NACS, skuespiller, Carl Johan Rehbinder, kunstner, forfatter, skuespiller, coach, pedagog, Per Gulbrandsen, prostataoperert, blogger Lem och liv, trommeslager, nakenbader og pensjonert programleder. Samtalen ledes av festivalsjef Kjersti Helgeland.

Foto: @hendrikwill, Unsplash

Arrangementsdetaljer
Per Gulbrandsen
Bloggare och f.d. programledare och producent på Sveriges Radio
Bloggen Lem och Liv
Tobias Engen
Lege og programleder i podcasten Alfakrøll
Alfakrøll
Carl Johan Rehbinder
Kunstner, forfatter, skuespiller, coach, pedagog
Cirkus Eros
Simon Ertzeid
Programleder i podcasten "Alfakrøll" og lege på sex og samfunn
Alfakrøll/Sex og samfunn
Haakon Aars
LEGE OG SPESIALIST I PSYKIATRI, KLINISK SEXOLOGI OG SAMFUNNSMEDISIN
INSTITUTT FOR KLINISK SEXOLOGI OG TERAPI
ordinær
169
student/honnør
119
Arrangementsdetaljer