Lyst, nytelse og juicy lekenhet

siluett av kvinne som husker

Velkommen til foredragene Hva styrer lyst og ulyst? og Dirigent i eget juicy univers, som etterfølges av Q&A.
Her møter du to dyktige foredragsholdere som gjennom ulike innganger gi deg tips til hvordan du kan finne din lyst og utvide din nytelse. Du vil få tips til å finne dine på- og avknapper, og du vil lære hvordan du gjennom å bli bedre kjent med deg selv kan øke både lyst og orgasmer. Målgruppen er alle som er åpne for økt lyst og nytelse i sine liv!

Hva styrer lyst og ulyst?

Seksualiteten er ikke noe man kan ta for gitt, den må vernes om. Lekenhet er en viktig ingrediens. Det handler om å utforske seksualiteten, men også på å øve seg på å nyte. I dette foredraget vil du lære om hva som skal til for å holde lysten i live. Hva er krydder til sexlivet versus lystdrepere? Seksualiteten er en reise, og nytelse og lyst er noe som man selv må finne ut av. Når man er trygg på sin seksualitet er det lettere å finne ut av den sammen med en partner. Hvordan kan du finne dine på- og avknapper? Hvordan vekke lysten? Foredrag med sexolog Marina manuela de Paoli.

Dirigent i eget juicy univers

Hvordan vi kan inkludere alt vi er i seksualiteten? Vi har alle har feminine og maskuline kvaliteter i oss, også seksuelt. Hvordan vi kan eie og utvikle dem? Hvordan åpner det opp for flere typer orgasmer, lyster og tenning? Vi kan bli inspirerte ved å snakke om, leke med og utforske hvordan det kan se ut, oppleves og kjennes ut. Velkommen til et foredrag i dialog med publikum.

Bruk av ordene feminint og maskulint kan for noen virke begrensende, men det er i grunnen ulike kvaliteter vi alle har som mennesker. Hva vi legger i ordenes betydning er både kulturelt og personlig. Sammen kan vi utforske andre ord og få større eierskap over egne følelser og erfaringer. Derfra kan vi ta større eierskap i eget liv og ikke så lett bli satt ut av andres måter å si ting på. 

Vi får et vokabular vi kan bruke og invitere andre inn i og vi kan enkelt oversette hva andre sier så det blir mer tilgjengelig for oss. Dette styrker eget indre selvstyre, uten å påstå at andre er feil når de bruker ord og uttrykk som fungerer for dem. Eller de kanskje prøver ut noe nytt. Vi utvikler større toleranse for oss selv og andre.

Vi er til stede i et liv som beveger seg og endrer seg hele tiden. La oss gi oss selv og andre tid og rom for å lære, gjøre feil og prøve ut – slik at vi finner eget språk og tillater andre å ha sitt. 

Som en bonus gir tantralærer Kristin Magnus noen enkle kraftfulle øvelser som du kan begynne å bruke med en gang.

Lyst og nytelse – spørsmål og svar

En samtale om lyst og nytelse med Marina Manuele de Paoli og Kristin Magnus, hvor du som publikummer får mulighet til å stille spørsmål. Gjennom deres ulike innfallsvinkler får vi et bredt spekter av nye tanker og inspirasjon. Du kan også sende inn spørsmål på forhånd anonymt her: https://forms.gle/uVas6gZAJkLWFaDYA 

Bilde fra cocoparisienne fra Pixabay

Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  november 13, 2021 20:00
 • sluttdato
  november 13, 2021 21:30
 • Status
  Avsluttet
Marina Manuela de Paoli
Ernæringsfysiolog (PhD), yogalærer og spesialist i sexologisk rådgivning
Lommesexologen
Kristin Magnus
tantralærer, foredragsholder og veileder
Free Your Mind Tantra
ordinær
169
student/honnør
119
Arrangementsdetaljer
 • Startdato
  november 13, 2021 20:00
 • sluttdato
  november 13, 2021 21:30
 • Status
  Avsluttet