Hilde Gunnestad

Gestaltterapeut- psykoterapeut, Claret - HeART- Livskunstsenter Hilde Gunnestad

Jeg er gestaltterapeut – psykoterapeut med utdannelse fra NGI- Høyskole, Oslo. Jeg er eier og driver av MAISON DE LA DIVERSITE, et ferie, kurs og retreat senter i Laurens, Languedoc i Frankrike hvor vi har fokus på relasjoner, kjærlighetsliv og kropp. Jeg er veldig nysgjerrig på mellommenneskelige relasjoner, vårt personlige uttrykk og hvordan seksualitet kommer til uttrykk i og mellom oss og i samfunnet. I møte med klienter bruker jeg meg selv og mine erfaringer og ideen bak gestaltterapi at hvert menneske selv er ansvarlig for sine valg og handlinger innenfor de begrensingene omgivelsene gir. Gestaltterapi bygger på den tro at økt erkjennelse om seg selv skjer i øyeblikket, f.eks. i situasjonen der klient og terapeut møtes. Det kan ikke planlegges, men oppstår spontant i arbeidet mellom klient og terapeut i et JEG- DU møte HER og NÅ. Gestaltterapi er en opplevelsesorientert, prosessorientert og eksperimentell psykoterapi hvor prinsippet om «å lære er å oppdage» er sentral. Det passer meg perfekt, for da er livet ikke kjedelig! Jeg oppdager, erfarer og lærer. Jeg ER mer nå i møte med folk, og jo mer jeg lærer, forstår, gir meg hen, jo mer kjenner jeg pulsen på selve livet, møte flowen og bare nyte. Mangfoldet, ydmykheten og toleransen jeg erverver meg gjennom prosessene mine bringer jeg inn i møte med klienter.
«I think everything in life is ART, what you do, how you dress, how you talk, your smile, your personality. What you believe in, all your dreams, what you believe in, the way you drink you’re wine, eat you’re food, decorate your home, how you live your life, how you love someone, how your sexuality act, your body flow and the way you feel. LIFE IS ART.»
Jeg minner deg på at det er bare du som kan leve DITT liv, akkurat som å danse din dans, synge med din stemme, elske som du, sette ord på ditt, føle som du, legge ditt avtrykk på jordet… akkurat som jeg minner meg selv på det 🙂
Jeg gleder meg til å møte DEG!

Talks