Helene Bøhler

Soul Moves veileder, Tai Chi og TMW-instruktør, TMW Norway

Jeg oppdaget Tai Chi i 1998, og har siden fordypet meg både direkte gjennom de formelle bevegelsene, og gjennom essensen og de grunnleggende prinsippene som er en del av livet. Gjennom denne reisen er jeg mer i kontakt med min integritet, grenser, uttrykk og iboende godhet.
Siden 2003 har jeg undervist Tai Chi og Chi Kung, TMW og Soul Moves; i Skottland, England og Norge. Jeg har også undervist på flere fordypningsretreats i England, og er nå med som instruktør i TMW lærerutdanning der. Jeg jobbet i Kreftforeningen i 4 år med Tai Chi og Chi Kung for kreftpasienter og pårørende.
Jeg er også kunstner, og har mange års erfaring med et stort omfang kreative uttrykk. Jeg jobber også med massasje og andre kroppsorienterte prosesser og meditasjon. Særlig elsker jeg dans og musikk, og gleder meg til å ta disse elementene med inn i vår opplevelse.
I gruppene jeg holder, gledes jeg over å dele min integrerte erfaring, i tillegg til å møtes i det som oppstår ferskt i øyeblikket.

I discovered Tai Chi in 1998, and have since deepened the integration of the natural principles generally in my life, as well as continuing to expand my understanding of the formal movements.
Through this journey I connect more to my integrity, boundaries, expression and inherent goodness. I’ve taught Tai Chi and Chi Kung, TMW and Soul Moves at weekly groups and retreats in Britain and in Norway, since 2003.
I am also an artist and have many years experience with a great variety of creative expressions. I work with massage and other bodywork processes and meditation. I love dancing and music in particular, and am excited to bring these elements into our workshop.
In the groups I hold, I delight in sharing my integrated experience, in addition to meet in the movement of the moment.

Talks