Saras intime betroelser

Nov 11, 2018

13:00

Wergelandssalen

40 min

«Saras snakkende vulva kommer henne til unnsetning etter at sexfantasien hennes blir ødelagt av frykten for å være for tung».

Emilie Blichfeldts eksamensfilm fra Den Norske Filmskolen viderefører Blichfeldts personlige og feministiske prosjekt, og utforskingen av subjektive og utradisjonelle fortellergrep. Filmen hadde verdenspremie på den prestisjefylte filmfestivalen i Locarno i august 2018, og har begeistret og overrasket publikum både nasjonalt og internasjonalt. Etter visningen blir det en Q&A med regissøren.

Emilie Blichfeldt fikk allerede oppmerksomhet i 2014 da kortfilmen hennes «How do you like my hair?» vant kritikerprisen på Kortfilmfestivalen i Grimstad. Filmen utforsker grensene mellom fiksjon og dokumentar. Gjennom en personlig tilnærming dykker Blichfeldt ned i sårbare tabulagte temaer, spesielt for unge kvinner i dag. Blichfeldt har senere også vist seg som en skarp samfunnsdebattant med kronikker om bl.a. bloggere, kvinnemagasiner og plastisk kirurgi i Aftenposten og Morgenbladet.

  • Emilie Blichfeldt

    Filmskaper

Copyright 2017 Xevent. All rights reserved