Adrenalinerotikk

Nov 17, 2019

15:00

Nedjma

45 min

Evolusjonen har etterlatt flere triggende spor i oss, som kan kobles til vår seksualitet. For eksempel kan biting på nakke og hals gi økt adrenalin. Det kan ligge et potensiale i å prøve mer dyriske måter å være seksuell på sammen.
Noen mennesker finner nye, intense måter å utvikle sin nytelse og sitt erotiske repertoar etter skader, sykdom eller traumer. Foreleser er tilhenger av delingskultur. Hun har samlet anonymiserte fortellinger om adrenalinerotikk og illustrerer dem på ulike måter. Mange av disse mestringshistoriene gir innblikk i hvor verdifullt vårt sanseapparat er hvis det får relatere seg mer til naturen enn kulturen i oss. «Når jeg måtte konkurrere med smerter enkelte steder på kroppen måtte vi tenke nytt». «Jeg hadde ikke seksuelle følelser, men da vi lekte som dyr, løsnet det».
Foredraget retter seg først og fremst mot par, men alle som er interessert i hvordan videreutvikle erotiske, dyriske ferdigheter er velkomne. Du får vite litt om hva og hvordan trigge kroppen til økt adrenalin.
Det kan være mange ulike grunner til at en persons kropp må vekkes og hjelpes til å bli fokusert og erotisk igjen. Uansett vil foredraget kunne være nyttig inspirasjon med tanke på nytenkning om våre seksualliv.

  • Stine Kühle-Hansen

    Kuhle.no

© NYTFESTIVALEN 2019