Mediedekning av NYT

2020

Festivalsjef Kjersti Helgeland fra artikkel i Medium

– Sunn seksualitet er viktig for vår personlige bærekraft! Fire siders intervju med festivalsjef Kjersti Helgeland i Medium mai 2020 (pdf nedlasting).

Sex i fengsel, Ekko samfunnspodden

Hvordan går det med sexlivet når man sitter i fengsel? EKKOs Tuva Jorfald har besøkt Oslo fengsel – og den svarte skinnsofaen de innsatte har til rådighet.

2019

Onanere til porno … Veldig mange gjør det, men nesten ingen snakker om det. Reporter Ina Swann dro på Nytfestivalen og møtte snakkevillige.

Ekko har laget nok et radioinnslag fra Nytfestivalen, intervju med klassisk arkeolog Astri Karine Lundgren. Romerne visste å nyte! Har vi noe å lære av dem?

Kronikk i Dagbladet 21.11 av panelet fra Nytfestivalen: Vi må snakke mer om sex og kommunikasjon

Magasinet Medium skrev 4 nettartikler og en en lang artikkel i nr. 1/2020 fra Nytfestivalen!

Artikkel i Studvest: Etterlyser en representativ sexprat Fatema Al-Musawi og Asli Altunøz er begge studenter med et brennende engasjement for flerkulturell seksualitet. I helgen deltok de på «Nytfestivalen» for å snakke om nettopp dette.

Marianne Støle-Nilsen, en mørkhåret kvinne, ses i profil, intervjues av mannlig nyhetsanker

Festivalsjef Kjersti Helgeland og medarrangør Marianne Støle-Nilsen var på TV2 Nyhetskanalen lørdag 14. september og snakket om NYT.

Artikkel om Nytfestivalen i BA 11. september!

Podcasten Sexløs og Singel-ish slapp episoden Nytelse, åpenhet og seksuell undertrykkelse 10. september, en åpen samtale mellom Ella Anker, Kjersti Helgeland og Marianne Støle-Nilsen om Nytfestivalen, sex, og lyst.

2018

«Sex for vanlige folk» artikkel i Akershus Amtstidende 21. november

«Jeg blir forbanna og opprørt» artikkel på Cupido.no om byråd Tone Tellevik Dahl sin åpningstale på Nytfestivalen.

«Hvor blir det av den positive seksualiteten?» Artikkel i Aftenposten 9. november

«Kjersti arrangerer sex-positiv festival i helga» atrikkel i Cupido 9. november

«Festival for god seksuell helse» i TARA 9. november

«Sex ikke en privatsak» på God morgen Norge 8. november med festivalsjef Kjersti Helgeland og spesialist i sexologisk rådgivningMargrete Wiede Aasland. Vi var også på TV2 Nyhetsmorgen etterpå:)

«Lets talk about sex, baby» Veldig bra atrikkel av Ann-Mari Alem Karlsholm Sundet for Et Eget Rom, RadioNova 7. november. Innlegget med denne på Facebook ble mystisk borte – for sterk kost?

«Politisk korrekt med Kjersti Helgeland» RadiOrakel 28. oktober. Festivalsjef Kjersti Helgeland i samtale med Sara Ambjørndalen.
Sara laget også en miniserie på tre programmer fra festivalen som du kan høre her.

Intervju med festivalsjef Kjersti Helgeland i BLIKK:
Ny festival for positiv seksualitet

«Nytisk podcast» 17. oktober

Initiativtaker og festivalsjef Kjersti Helgeland snakker om seksualitet, nytelse og Nytfestivalen med Dag Sørås og Gunnar Tjomlid på deres podcast Dialogisk:

En ny og kroppslig episode av Dialogisk er nå tilgjengelig i iTunes, Pippa eller i din podcast app! ? Enjoy!

Festivalsjef Kjersti Helgeland og leder i PolyNorge Lynn Myrtveit Myrdal var gjester i programposten Femina på Radio Latin-Amerika 17. oktober.
FM 105,8

Logo og bilder

Presseakkreditering Nytfestivalen 2020    Event Search