Camilla J. J. Sørensen

Sponsoransvarlig

Camilla J. Jægtvik Sørensen har de siste 10 årene jobbet og utdannet seg innenfor salg, ledelse og terapi. Hun har nordisk utdannelse via Sexologiskolen København/Oslo og har klienter i flere land. Hun er også utdannet frisør i bunn og har de siste 15 årene mange år bak seg fra skjønnhetsbransjen, forbrukerindustrien, musikk og kultur. Hun har jobbet med prosjektledelse innenfor musikkoppdrag og bak den røde løper. De de siste syv årene har hun fokusert på vekst av bedrifter og personalledelse. Nå driver hun www.kjaerlighetsterapeuten.com og studerer sexologi ved siden av for å bli sexolog. Hun samarbeider med Fjeldstad Psykologsenter og til daglig hjelper hun par, enkeltpersoner – og bedrifter da hun har en bred erfaring innen ulike bransjer i arbeidslivet. Hun har stor tro på at empatisk kommunikasjon kan føre til bedre samarbeid og trivsel på arbeidsplassen. Hun skriver også kronikker, blogger, deltar i podcaster og holder foredrag.

​Interessen for mennesker, sex og kjærlighetsliv har eksistert så lenge hun kan huske og etter at hun selv ble mamma fikk hun kjenne på kroppen hvilken endring som kan oppstå. Seksualitet er en stor del av vårt liv og er det siste som forlater våre kropper. God seksuell helse gir økt livskvalitet.  Camilla mener at det i dagens samfunn ikke formidles nok kunnskap innenfor sex og samliv. Det er mye fokus på det kliniske, men hva med «samtalen»?

Hun gleder seg til å være en del av Nytfestivalen og ser på dette som samfunnsviktig. Åpenhet er veien til trygghet og forståelse.

Camilla er opprinnelig fra Haugesund, bor i Oslo, er gift og har ett barn.