ENJOY is a celebration of our sexuality, sexual diversity and diversified pleasure.

ENJOY is preventive to #metoo, with a focus on all that is fun and legal.

ENJOY will help to put positive sexuality on the public agenda, reducing the taboos and creating greater transparency surrounding the diversity of sexuality.

Welcome to Norway’s first Festival on Positive Sexuality. Here we will provide festival info in English and you will find events in English.

Knowledge

Increase your knowledge and your pleasure! Update yourself and learn from leading professionals within a wide range of topics.

Inspiration

At the lectures and workshops you get a wealth of concrete knowledge you can test at home – come and get inspired!

Challenges

Let exciting talks and workshops challenge your attitudes and thoughts about sexuality, perhaps you will discover new rooms?

SPEAKERS

Meet these people in lectures, talks and workshops.


3

DAYS

50

EVENTS

50

SPEAKERS

400

ATTENDERS

PROGRAM

Program posts written in English are held in English!

Embodied sexuality – an experiential workshop

Unleash the creative sensual genius in you and step into your power!

Kvinner og onani

To spesialister i sexologisk rådgivning forteller om viktigheten av å bli kjent med egen kropp og nytelse!

Viva la Vulva

Foredrag for alle vulvaeiere og vulvainteresserte!

Ungdom, sex og kommunikasjon

For endel ungdom er terskelen lavere for å ha sex enn å snakke om prevensjon eller ønsker og grenser. Ungdom diskuterer sex og kommunikasjon - hva er problemet og hva er løsningen?

Seksualitet i det flerkulturelle Norge

Hvilke myter, ideer og holdninger knyttet til seksualitet fins i ulike kulturer og religioner? Panelet vil knuse mytene og vise at det er plass for positiv seksualitet i alle kulturer!

Workshop. Kjærlighet, seksualitet og det hellige i tantra

Tantra er en levemåte som vektlegger tid for skjønnhet og nytelse, gleden ved hellig samvær i seksualiteten, så vel som i din egen hverdag.

Når overgrep ikke hindrer nytelse

Foredrag og samtale om å fri seg selv og klare å nyte sex, fri for skam etter overgrep.

BDSM 101

Grunnleggende kunnskap om hva BDSM er, og hvorfor det er en del av det positive mangfoldet av seksuell utfoldelse. Forskningsbasert kunnskap formidlet med en dose humor.

Religion og livssyns bidrag til positiv samtale om seksualitet

Hvordan kan religiøse institusjoner åpne samtaler om seksualitet og hjelpe folk til å tørre å ta sin seksualitet med inn i sitt trosliv og sin trospraksis?

Hvordan kan media bli mer sex-positiv?

Er pressen sexpositiv eller bare seksualisert? Panelsamtale

Workshop: intimitet og grenser

I denne workshopen utforsker vi intimitet, grenser og nærhet.

Å leve det er å nyte

Hurra du er seksuell! Mange av oss opplever dette som vanskelig. Vi vil utfordre holdninger til egen og andres seksualitet. Sammen lager vi et språk for å leve bedre og nyte mer.

Passion café

Quiz, burlesque, musikk, fortelling og samtale i erotikkens tegn!

Sexarbeid som omsorgsbeid

Intimitet, omsorg, utforsking og opplæring. Det er ikke uvanlig at sexarbeidere får en terapeutisk rolle, i denne samtalen deler de sine erfaringer.

Vi har også en seksualitet!

Funksjonshemming kan gjøre det utfordrende å ha et tilfredsstillende seksualliv, men samfunnets taushet kan være en enda større utfordring. Vi snakker om utfordringer og løsninger!

Barna og seksualiteten

Hva skal til for at barn blir trygge på seg selv og følelsene sine, inkludert de seksuelle følelsene? Hvordan bør voksne snakke med barna om deres kroppslige utforskning og seksuelle lek?

Hvem kjøper sex, og hvorfor?

I dette foredraget får du mer forståelse for hvem som kjøper sex og hvorfor de gjør det. Sex og samfunn deler kunnskap fra sitt prosjekt for til personer som kjøper sex.

Seksualitetens historie sett fra Norge; en sofasamtale om politiske kamper, seire og tilbakeslag for seksuelle rettigheter

Ved å snakke om endringene i seksualatferd og hvordan samfunnet ser på seksualitet, ønsker vi å stimulere til forståelse og debatt om seksualitetens kår, og om heldige og mindre heldige sider av utviklingen.

Hvordan snakke om seksualitet?

Få tipsene som gjør deg tryggere på å snakke om seksualitet, og uttrykke egne ønsker og grenser

Workshop: Biodanza – A path towards pleasure in life

Biodanza, The Dance of Life, is a path towards the joy of living, a tasty invitation to unleash your full potential! Welcome everyone! No dance experience needed, no steps to learn

Hvordan skape en seksuell overgriper?

Alle barn er født uskyldige. Hva skall vi gjøre med et barn for at det skall begå seksuelle overgrep i tennaren? Her guides dere gjennom dette vanskelige og tabubelagte tema.

Speed-friending

Yes, her kan du hilse nærmere på noen av de fantisk fine folka som kommer på Nyt!

The Neuroscience of S&M – The Benefits of Consensual Pain

How can people enjoy pain for sexual pleasure? Research on the neuroscience of S&M, sheds light into this paradox and promotes a more acceptance towards diverse fetish interests.

Med glitter og glam: en burlesqueworkshop med Madam Purpur

Burlesque er en leken og morsom danseform, med fokus på humor, glede, kroppspositivisme og selvtillit. Åpen for alle!

Hva er tantrisk sex?

Er det sant at tantrikere har sex mange timer i strekk og at det er FY å komme?

Nytelse i alderdommen

Hvordan ivareta sin seksualitet og et godt sexliv når man kommer oppover i åra? Hvilke utfordringer kan man møte, hvordan avhjelpe disse?

Flerkantsex

Gode tips og råd for hvordan man planlegger og gjennomfører trygg og tilfredsstillende flerkantsex, for alle parter.

Workshop: Shake your sexy body

I denne workshopen skal vi riste liv i den seksuelle kraften - selveste livskraften.

Det skulle jeg ikke ha sagt

Tormod Fuglestad, kanskje mer opptatt av sex enn gjennomsnittet, forteller og tegner om sex, moral, grenser og kommunikasjon i grensesnittet mellom fortelling, standup og teater.

Fra smerte til nytelse – for begge parter

Linn deler ferske data og erfaringer fra sin hovedoppgave i psykologi om hvordan vulvodyni påvirker unge menn og kvinner i heterofile parforhold.

Rett til seksuell frihet

Menneskerettighetene og Barnekonvensjonen slår fast at alle mennesker, også barn, har rett til et privatliv, inkludert et seksualliv. Hva innebærer dette i praksis, for foreldre, for menigheter?

Workshop: Erotisk yoga

Sexolog og yogalærer Marina har utarbeidet et yogaprogram for å styrke seksualiteten med fokus på pust og bekkenbunn. Denne workshopen er tilrettelagt for sanselige vesener i alle aldre og livsfaser.

Workshop: Soul Moves

Through your body and your senses, in movement and deep listening, you are invited to a deeper connection with yourself and your natural sensual being.

Den sexpositive antikken

Romerne hadde et positivt syn på sex. Seksuell legning fantes ikke og man hadde heller ikke ord som beskrev ulike seksuelle preferanser. I stedet hadde man aktive og passive roller.

Sexpositivisme i praksis

En samtale med forfatter, forsker og feminist Anne Bitsch.

Workshop: The Kink Laboratory

BDSM is an energy exchange, a dance where power is the rhythm. One partner leads, the other surrenders. As with any skill, ease & grace comes from learning foundation techniques.

Din reise i seksualiteten

Kunsten å se sin seksuelle historie som et verktøy for endring og livsmestring

Adrenalinerotikk

En måte å styrke og vekke sin erotikk på er via adrenalinkick. Foredraget deler fortellinger om adrenalinerotikk og blikk på mennesket som pattedyr, med evolusjonen som bakteppe.

Workshop: Tango – en kjærlighetsrelasjon

Kommuniser med kroppen slik de færreste er vant til. Tango er relasjonell fra første trinn. Anne Marit og Magnus legger vekt på tillit og trygghet, og alle kan mestre workshopen.

Movie and panel discussion: #FemalePleasure

The issues they confront are not new, yet the stories of their radicalization are engaging, and Miller’s deft editing and objective approach result in a surprisingly intimate and life-affirming film." Los Angeles Times

Seksualomsorg i kriminalomsorgen

Hvordan ivaretas innsattes seksuelle helse i norske fengsler - og hvorfor er det viktig?

WORKSHOPS

Everyone with a ticket will be able to pre-book maximum two workshops.

Tantra – En smak av sansenes rike

For deg som er nysgjerrig inviterer vi til en smaksprøve av hva tantra kan være. Gjennom enkle øvelser inviteres du til en oppdagelsesreise i kropp og sanser. Kroppen og sansene våre er selve utgangspunktet for den nærværende kontakten med livet og vår erotiske, vitale livskraft. Sex er ikke bare det som foregår på laknene, den

Nov 11, 2018, 12:00
Innføring i burlesque
Karoline Folkvord Ryen aka Madam Purpur

Burlesque er en leken og morsom danseform, med fokus på humor, glede, kroppspositivisme og selvtillit. Burlesque kan være akkurat det du vil det skal være, alt fra sexy og sensuelt, til lekent og lett eller tungt og politisk. Vi kan kanskje ikke love at du får bade i et Swarovskidekket Martiniglass under dette minikurset, men

Nov 10, 2018, 19:00
Shake your sexy body
Karoline Folkvord Ryen aka Madam Purpur

Vi er dypt seksuelle vesener med kropper som er skapt for å sanse og nyte. I denne workshopen skal vi riste liv i den seksuelle kraften – selveste livskraften. Vi bruker elementer fra Oshos Kundalini-shake med all vekt på nytelse, det å virkelig kjenne sensualiteten og den rå seksuelle kraften strømme. Vi jobber med pust,

Nov 10, 2018, 18:00
SKAMLØS
Karoline Folkvord Ryen aka Madam Purpur

Frigjør deg selv og ditt unike uttrykk! Lær hvordan det å være skamløs er en forutsetning for å kunne frigjøre deg selv og ditt unike uttryk! Seksualitet er en stor del av livet vårt. Vårt forhold til seksualitet påvirker vår identitet, evne til å relatere til oss selv, til andre og påvirker også vår evne

Nov 11, 2018, 14:00
Relabelling Intimacy
Karoline Folkvord Ryen aka Madam Purpur

Non-Naked Ways to Be Intimate Sexual intimacy is the hallmark for a “good sex life”. In recent years, intimacy has been given a rebranding by sexologists and researchers as multiple spheres of intimacy (eight namely) have been discovered to enhance sexual intercourse and human connection. This interactive one-hour workshop will explore the non-sexual intimacies by

Nov 10, 2018, 12:30
Erotisk skrivekurs
Tore Aasheim

Kurs over to dager (lør + søn kl. 12-16) der deltakerne lærer om hvordan man skriver god erotikk. Cupido har publisert erotiske tekster fra sine lesere helt siden 1984. Vi viser eksempler på god erotikk og gir tips og råd, både på vinkling, miljø, tema og flyt i historien. NB! Egen billett, som også gir

Nov 10, 2018, 12:00

Register Today

All program Friday is for free! Program is suited for both youth and grown ups.
Tickets are not refundable, but re-assignable.

HAS PASSED
Weekendticket Super Early Bird

=450

Sold out!
Weekend Pass Early Bird

=550

Saturday + Sunday

Limited ticets

BUY HERE
Weekend Pass

=650

Saturday + Sunday
BUY HERE
One day ticket

=350

Saturday or Sunday
BUY HERE

Venues

All presentations and talks are held at Litteraturhuset, Wergelandsveien 29. Workshops are held at Northern Light Yoga, Prof. Dahls gt. 30 (10 min walk from Litteraturhuset). Erotic writing workshop is held at OsloMet in Pilestredet 48.

© NYTFESTIVALEN 2019