Nytcafé på PrideHouse

Velkommen til årets Nytcafe på PrideHouse søndag 16. juni kl. 16.00! Tema er kort og greit skeiv nytelse, en samtale, med rom for kommentarer og spørsmål med:
Kjersti Helgeland, festivalsjef Nytfestivalen, kurs- og foredragsholder. Kjersti har en bred bakgrunn med bl.a. seksuell helse og seksualitetsundervisning og tantra, og hun elsker å snakke om seksualitet og nytelse.

Selena Sefany arrangerer skeive, feministiske klubbkvelder som Free the Nipple og Black to the Future og sitter som sentralstyremedlem i Skeiv Verden. Hun er opptatt av å skape en tryggere, friere hverdag og utelivskultur, uavhengig av kjønn, seksualitet og etnisitet.

Mathilde Decaen, musiker og skeiv aktivist. Mathilde er Leder for Pasientorganisasjonen for Kjønnsinkongruens, og er veldig opptatt av å endre ordskiftet når det gjelder personer med kjønnsinkongruens. Fokus hennes er transpositivitet, livene våres skal nytes og feires.

Andrés Lekanger er vernepleier og har forfattet boken «Prostitusjon. Pro et Contra. Lekanger arbeider i Chemfriendly som fokuserer på spre informasjon om tryggest mulig bruk av illegale rusmidler til skeive som kombinerer sex med illegale rusmidler. Lekanger mener det mangler en filosofisk gjennomtenkt sexpositiv diskurs i Norge og at den offentlige samtalen rundt seksualitet og sex er preget av et negativt fokus på sex.